Wanneer:

Donderdag 1 juni 2017 van 15:00 – 18:30 uur

Waar:

Steigenberger Airport Hotel, Stationsplein ZW 951, 1117 CE Schiphol-Oost/Amsterdam

Wat:

Zoals u ongetwijfeld niet is ontgaan verandert de wereld in rap tempo en zelfs in de (van oorsprong traditionele) verzekeringsindustrie is er een heuse bedrijfstak ontstaan in het digitaliseren en daardoor vereenvoudigen van processen. RVJ Expertises deelt als eigentijds expertisebureau de visie dat er in het melden en afwikkelen van schaden nog een wereld valt te winnen o.a. met de inzet van nieuwe technologieën. Mede om die reden hebben wij een schade-meld Applicatie (APP) ontwikkeld onder de naam “WINGZ”, speciaal voor (beheerders van) Verenigingen van Eigenaren.

Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met de App en ideeën uit te wisselen o.a. over de vraag hoe doorlooptijden van claims kunnen worden verbeterd, service kan worden verhoogd en kosten kunnen worden bespaard.

Voor wie:

Schadebehandelaars en accountmanagers (Property) bij Assurantie-makelaars en Verzekeraars met aandachtsgebied VVE’s, alsmede VVE beheerders/bestuurders en iedereen in de branche die werkzaam is en interesse heeft voor VVE-schaden en gerelateerde verzekeringen.

Programma:

• Interactieve Lancering WINGZ VVE App

• Aansluitend aangeklede borrel vanaf 17.00 uur

Meld u nu aan voor dit kosteloze evenement door een e-mail te sturen naar info@rvj.nl

Met hartelijke groet,

Benno van Berkel en Pieter-Paul Verhorst