RVJ INTRODUCEERT NU OFFICIEEL SDS (same day survey)

Wij van RVJ zijn verheugd u te kunnen melden dat, wat eigenlijk in de praktijk altijd al wel mogelijk was, nu kan worden gegarandeerd, namelijk dat bij het verstrekken van een opdracht tot expertise u kunt aangeven dat u graag wilt dat nog dezelfde dag expertise (same day survey) bij uw relatie/verzekerde wordt verricht.

Vanzelfsprekend is dit bij ernstige calamiteiten altijd al ons beleid, doch wij merken dat deze behoefte groeit en dat hier steeds vaker om wordt gevraagd. Veel verzekerden vooral binnen de groep “MKB en Particulieren” willen snel schakelen en niet hoeven te wachten op een bericht van de afdeling “planning”, die vervolgens een afspraak op termijn kan verzorgen.

Wanneer je huis onder water staat of je wordt als bedrijf geconfronteerd met een diefstal wil je graag snel duidelijk over allerlei zaken en assistentie bij bepaalde processen. Vandaar SDS!

Voorwaarde is natuurlijk wel dat verzekerde dezelfde dag beschikbaar is om onze expert te kunnen ontvangen en u zult begrijpen dat we geen ijzer met handen kunnen breken, maar er in ieder geval naar streven binnen 24 uur ter plaatse te zijn; en dit alles zonder extra kosten.
Met SDS van RVJ kunt u toezeggen aan uw klant dat de expert onderweg is.

Wilt u graag meer informatie of liever een persoonlijk gesprek met ons?

NEEM CONTACT OP