Met veel plezier zenden wij u onze eerste nieuwsbrief, want wij houden u voortaan graag op deze manier op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen RVJ. Onze website www.rvj.nl is bijvoorbeeld onlangs vernieuwd en volgende week donderdag houden we de tweede editie van ons Verhuis Event, waarvoor u zich overigens nog kunt aanmelden. Daarnaast brengen we u graag op de hoogte van onze 2 nieuwe services. Dit zijn “SDS” (Same Day Survey) en onze speciale schademeld-app “WINGZ”. Meer hierover en het definitieve programma van het ‘Verhuis Event 2.0’ leest u in deze nieuwsbrief.

Programma Verhuis Event 2.0

14:00 – 14:30 uur inloop met koffie/thee en wat lekkers
14:30 – 14:45 uur aftrap en introductie Bob Dickson (Board member CPPC)
14:45 – 15:15 uur de dagelijkse praktijk van een expertise bezoek
15:15 – 16:00 uur pauze & workshops (hout, kunst en leer-reparaties on-site)
16:00 – 16:30 uur break-out sessies regres en kunst taxaties
16:45 – 17:00 uur afronden en naar de borrel

SDS

Met het nieuwe SDS-product biedt RVJ al haar opdrachtgevers de mogelijkheid om bij het verstrekken van een expertiseopdracht desgewenst aan te geven dat nog dezelfde dag expertise (Same Day Survey) wordt verricht. Vanzelfsprekend is dit bij ernstige calamiteiten altijd al ons beleid, doch wij merken dat deze behoefte ook bestaat bij minder urgente schadekwesties en dat hier steeds vaker bij de opdrachtverstrekking om wordt gevraagd. Veel verzekerden, vooral binnen de groepen ‘MKB’ en ‘Particulieren’, willen snel schakelen en zijn niet bereid lang te wachten op een bericht van de afdeling ‘planning’, die vervolgens een afspraak op soms langere termijn (> 2 weken) kan verzorgen. Wanneer je huis onder water staat of je wordt als bedrijf geconfronteerd met een ingrijpende diefstal wil je graag snel duidelijkheid over allerlei zaken en ook assistentie bij bepaalde processen. Vandaar SDS!”

Digitaal schade melden met onze “WINGZ” app

Zoals u ongetwijfeld niet is ontgaan verandert de wereld in rap tempo en zelfs in de (van oorsprong traditionele) verzekeringsindustrie is er een heuse bedrijfstak ontstaan in het digitaliseren van processen.

RVJ Expertises deelt als eigentijds expertisebureau de visie dat er in het afwikkelen van schaden nog een wereld valt te winnen o.a. met de inzet van nieuwe technologieën. Mede om die reden hebben wij een schade meld Applicatie (APP) ontwikkeld onder de naam “WINGZ”, speciaal voor (beheerders van) Verenigingen van Eigenaren.

Enkele voordelen van de WINGZ app zijn: 
• de eigenaar/bewoner van het appartement kan 24/7 schade melden via smartphone, tablet etc.;
• de schadebehandelaar krijgt alle informatie uniform en in pdf aangeleverd; levert tijdwinst op;
• tot ongeveer 100 documenten en/of foto’s kunnen in één keer worden verstuurd;
• maandelijks vast abonnementstarief voor het gebruik;
• de app is desgewenst beschikbaar in de ‘look-and-feel’ van de VVE Beheerder: professionele uitstraling;

Meer weten over de mogelijkheden voor uw VVE en benieuwd hoe de app functioneert? Neemt u dan graag contact met ons op via 020 – 465 0 465 of via info@rvj.nl en ervaar wat deze ‘game-changing’ ontwikkeling voor uw organisatie kan betekenen!