Zeevracht

Sinds de oprichting in 1958 heeft ons bedrijf zich bezig gehouden met het vaststellen van schade aan de zeevracht lading.

Deze zeevracht is meestal afkomstig uit Azië bestemd voor de Europese retailmarkt en per container verscheept naar de haven van Rotterdam of andere CTU’s in Europa. Verder stellen we schade vast aan inboedel en persoonlijke bezittingen van de expat families die zich over de hele wereld bewegen. We hebben ook ervaring op het gebied van onderzoek naar de aard, omvang en oorzaak van de schade aan de grondstoffen in bulk verscheept naar de Europese havens, zoals koffie, cacao, hout en soja.

Ons kantoor is centraal gelegen – vlak naast de haven van Amsterdam – en we kunnen zeer snel en 24/7 beschikbaar zijn in bijvoorbeeld het geval van onregelmatigheden tijdens het lossen van het zeeschip.

Wij geloven dat onze rol uitgebreider is dan ‘gewoon’ de beoordeling van de schade. Onze focus ligt ook op de volledige douanevervoer en procedures en we zullen niet aarzelen om suggesties te doen over hoe deze processen kunnen worden verbeterd. Op die manier dragen wij bij aan het succes en de winst van de alsmede betrokken organisaties om de controle / claim korting voor verzekeraars beschadigen.
Waar relevant, zullen we verlies beperkende maatregelen nemen en ook hebben wij een ruime ervaring in de verkoop van berging.