Onze eerste ontmoeting met Las Vegas; onwerkelijk en vooral ongekend! Van Parijs tot New York, Venetië en Egypte: het is er allemaal! En wanneer je dacht alles gezien te hebben, maak je ook nog een drive thru wedding mee. Gewoon omdat het daar kan! Geweldige stad, ‘Crazy Americans’ en Heel-Veel-Eten!

De CPPC (Claims Prevention & Procedure Council) Convention 2016 was de aanleiding om deze O zo leuke stad te bezoeken. We werden buitengewoon hartelijk ontvangen en onze moeite om vanuit Europa deel te nemen werd heel erg gewaardeerd.

We hebben in de twee dagen ons netwerk voor wat betreft reparatiemogelijkheden door heel Amerika behoorlijk uitgebreid. Ook inhoudelijk was het zeer de moeite waard. De behandeling van schimmelschades, het verpakken van high-end furniture en de mogelijkheden van Powder Coating kwamen uitgebreid aan bod.

Ook blijkt dat veel internationaal opererende verhuisbedrijven nog geen adequaat antwoord hebben op de behandeling van gecompliceerde claims in Europa. Het spreekt voor zich dat we onze werkwijze en mogelijkheden uitgebreid hebben toegelicht.

En last but not least hebben we onze RVJ Claim App geïntroduceerd aan verschillende deelnemers/Vanlines. Ze deelden onze mening dat het gebruik van de App veel tijd (en dus kosten) bespaart zowel aan de kant van claims behandelaars, tussenpersonen/verzekeraars en helpt bij de instructie aan reparatiebedrijven. Daarnaast verhoogt het de doorlooptijd van de afwikkeling per claim en dus het algehele service niveau.

Wij kijken uit naar een verdere intensivering van de samenwerking met de CPPC! We hebben zelfs het idee opgevat om een dergelijk congres in mini-vorm in Nederland te organiseren. Daarover binnenkort meer nieuws!