TRANSPORT

Sinds de oprichting in 1958 heeft ons bedrijf zich bezig gehouden met het vaststellen van schade aan o.a. zeevracht lading, zowel in bulk als stukgoed in containers. Ons kantoor is centraal gelegen (o.a. ten opzichte van de haven van Amsterdam) en we kunnen dan ook snel en 24/7 beschikbaar zijn in het geval van bijvoorbeeld onregelmatigheden tijdens het lossen van een zeeschip of containers.

Deze zeevracht is veelal afkomstig uit Azië en bestemd voor de Europese Retailmarkt en per container verscheept naar de haven van Rotterdam of andere CTU’s in Europa. Wij stellen ook schade vast aan verhuisboedel en persoonlijke bezittingen van Expats die zich over de hele wereld bewegen.

Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring op het gebied van onderzoek naar de aard, omvang en oorzaak van de schade aan de grondstoffen in bulk zoals koffie, cacao, hout en soja. Wij geloven dat onze rol uitgebreider is dan het alleen beoordeling van de schade.

Onze focus ligt ook op het volledige lossingsproces en overige procedures en we zullen niet aarzelen om suggesties te doen wanneer deze processen ons inziens kunnen worden verbeterd. Op die manier dragen wij bij aan het succes en de winst van alle betrokken organisaties. Waar relevant zullen we verlies beperkende maatregelen nemen en ook hebben wij een ruime ervaring met de verkoop van beschadigde lading.

WILT U GRAAG MEER INFORMATIE OF LIEVER EEN PERSOONLIJK GESPREK MET EEN SCHADE EXPERT?

NEEM CONTACT OP